KIZILÖREN İLKOKULU
KIZILÖREN MAH. 24864. SK. NO 8 MERAM / KONYA

VİZYON

Eğitim aşkımızla; birey olma ve toplumsallaşma dengesini sağlamış, geleceği bugünden görecek, ülkesine ışık tutacak gençliği yetiştirmek.

MİSYON

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, kendine ve başkalarına saygılı, öz güveni gelişmiş, her insanın değerli olduğuna inanan bireyler yetiştirmek.

Tam Gün

Konya ve Meram İlçe Merkezine Uzaklık: 42 km